076 5870655
administratie@stravast.nl

Dienstverlening door Stravast

Dienstverlening Stravast

STRAVAST IS ER VOOR U

Wat mag u van ons verwachten?

Als eigenaar van een appartement bent u mede eigenaar van het hele appartementencomplex (het dak, de gemeenschappelijke ruimten, de lift etc). Het onderhoud van uw eigendom beperkt zich daarom niet alleen tot uw eigen appartement.

Het actief beheren van een VvE is daarom onmisbaar om ervoor te zorgen dat het gebouw in goede staat van onderhoud blijft en zo zijn waarde behoudt. Dit alles vergt uiteraard veel tijd van de eigenaren.

Wij verzorgen de bestuurlijke begeleiding (denk hierbij aan o.a. het verzorgen van de vergadering van eigenaars en het adviseren van bestuur en/of commissies) , de financiële administratie (o.a. het verzorgen van de ledenadministratie, het incasseren van de maandelijkse bijdrage, het opstellen van de jaarstukken en de begroting en het betalen van de facturen) en het technisch beheer (o.a. het uitvoeren van de besluiten die tijdens de ALV zijn genomen, het uitvoeren van spoedeisende zaken en het opvragen van offertes).

Portaal

Het portaal is een van de aanspreekpunten van Stravast. Via het portaal wordt er informatie verstrekt aan alle eigenaren in de VvE. Er kunnen diversen documenten worden bekeken zoals rapportages, jaarrekeningen, MJOP (meerjarige onderhoudsplanningen), offertes. U klikt op uw VvE en middels uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord komt u op uw eigen VvE terecht.

Klik op de knop “Uw VvE” rechtsbovenaan deze pagina om naar het portaal te gaan.